همشهری آنلاین: رئیس پلیس فتای البرز گفت: فردی که با کپی اطلاعات کارت بانکی شهروندان با دستگاه اسکیمر، اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب ۱۰۰ نفر از شهروندان کرده بود، دستگیر شد.

دستگاه پوز

به گزارش پلیس، سرهنگ محمد اقبالی گفت: تعدادی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه کردند و مدعی شدند کارت عابر آن‌ها در اختیار خودشان بوده ولی از حسابشان برداشت صورت گرفته است که بررسی موضوع در دستورکار کارشناسان اداره مقابله با جرائم و عملیات پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص شد برداشت به صورت اینترنتی نبوده و به صورت فیزیکی از طریق دستگاه پوز و دستگاه ATM از حساب مالباختگان برداشت شده که اطمینان ماموران به کپی اطلاعات کارت بانکی مالباختگان از طریق اسکیمر به یقین تبدیل شد.

این مقام انتظامی ادامه داد: ماموران با انجام اقدامات پلیسی متوجه شدند متهم پس از سرقت و کپی کارت بانکی بیش ۳۵۰ نفر از شهروندان به وسیله دو دستگاه پوز سرقتی که متعلق به میوه‌فروشی سیار بوده اقدام به مشاهده موجودی کارت‌ها کرده و درصورت وجود موجودی با خرید طلا و دخانیات موجودی کارت را خالی کرده است.

سرهنگ اقبالی ادامه داد: در تحقیقات تکمیلی ماموران با تلاش شبانه‌روزی و به کارگیری اقدامات پلیسی موفق به شناسایی متهم شدند که پس از مراجعه به مخفیگاه وی متوجه شدند نامبرده به همراه خانواده‌اش در یکی از کشورهای همسایه در حال خوش‌گذرانی با پول‌های حاصل از کلاهبرداری است.

رئیس پلیس فتای استان البرز گفت: ماموران با زیر نظر گرفتن دو ماهه متهم و خانواده‌اش در نهایت متوجه بازگشت نامبرده به کشور شدند که بلافاصله بدون تعلل وی را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه این شیاد کلاهبردار تعداد زیادی کارت خام بانکی، دستگاه اسکیمر و سایر لوازم ملزوم برای کلاهبرداری اسکیمری کشف شد.

وی خاطرنشان کرد: متهم در مواجهه با مدارک و مستندات دقیق ماموران به کپی کردن از کارت ۳۵۰ نفر از شهروندان اعتراف کرده که تاکنون به برداشت غیرمجاز از کارت بانکی ۱۰۰ نفر از آن‌ها به ارزش ۱۰ میلیارد ریال اقرار کرده است.

رئیس پلیس فتای استان البرز اظهار کرد: تحقیقات روی این پرونده ادامه دارد و تاکنون ۸ نفر از مالباختگان شناسایی شده‌اند.

کد خبر 461440

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha